BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kenangan bersama ^_^

Friday, June 24, 2011


assalamualaikum.. apakabo smua ??? sihat ... semoga sihatx2 laa ... alhamdulilah minggu mppb dah habis dah.. sepanjang minggu nie ak banyak pelajari banyak bnde ..sepanjang seminggu nie membuat diriku bertambah matang... seminggu ak dapat mengenal apa 2 ertinya seorang sahabt dan apa 2 ertinya seorang kawan.. minggu nie banyk membantu ku mengenal sapa diriku sebnrnya..membantu ku mengenal siapa dibelakang tabir yang membntu ku sewaktu ak dalam kesusahan.. ak hanya mampu mengucap terima kasih yang tidak terhingga ..semoga ALLAH membalas jasa kalian semua.. terutamanya penolong ak ..WAN SHAFAWATI ..terima ksih berbanyak kerna banyak korbankan masa untuk menolong dan membantu sepanjang minggu ini ... terima kasih banyakx2 ..terima kasih gak kepada ajk ak HAFIZU AIMAN yang banyak menolong.. ak tak tau laa clau die tak ade ..mesty porak peranda ag setiap majlis.. terima kasih berbanyak..

tak lupa jugak kepada SCHASCHA YOUNG ,AFIQ HAMIZAN ,HARIE KERY dan ARIFF yang juga banyak membantu .. ak tau pengorbanan yang kamu lakukan tidak dapat ku balas dengan apa pun.. hanya yang mampu ak lakukan semoga ALLAH membalas jasa bek kalian semua semoga kalian di tempat di kalangan manusia yang soleh dan solehah..AMIN


naib exco ku

wan shafawati ^_^


ajkx2 ku yang " sengal"

Muhammad Hafizu Aiman Jusoh

aiman ^_^

Schascha Young

schascha^_^


Muhamad Afiq Hamizan Norizan

afiq^_^


Ariff Idzzuddin Zuki

ariff^_^

Hairie Kery

hairie kery ^_^

2 comments:

syaz~ said...

salam. saje blogwalking. JPP IPIS .ni ada dtng x masa IPIS buat lawatan ke IPGKPM? sy salah seorng drpd jpp sne ;)

Pengembara Merantau said...

yup... ohh yeker ??? ooo tak ade ..time tu saya ade hal kat ipis tak dapat join ..^_^..selamat berkenalan