BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Assalamualaikum ^_^

Thursday, May 5, 2011
assalamualaikum..apa khabar semua harap semua sihatlah .. alhamdulilah akhirnya dpat juga diriku membersihkan habukx2 kat blog ak nie... sudah lama ku tidak jenguk .. yela mane tak nyer semenjak jadi perwakilan nie memanjang jer sibuknyer .. namun ku usahakan juga untuk wt yang terbek untuk diriku...

sebenarnya banyak dah terjdi semenjak 4 bulan ak jadi perwakilan nie .. banyak kisah suka dan duka yang ak lalui.. yang duka ku jadikan iktibar buat ku dan kisah yang suka lak akn ak semadikan di sebagai kenangan terindah ku.. ak cube menjadi yang terbek..

ak senantiasa pegang katax2 abg fesi ak wktu ak form 2 yakni " pimpinlah orang yang kamu pimpin seperti mana kamu suka dipimpin dan janganlah kamu pimpin orang yang kamu pimpin sperti mane kamu tidak suka dipimpin". katax2 inilah yang menjadi pegangan ku semenjak dari MRSM hinggalah sekarang.. jawatan perwakilan dan jawatan ak semasa di MRSM dulu tidak jauh bezanya.. apa yang ak wt masa ak jawat jawatan di MRSM banyak ak aplikasikan di sinie..

sekunk ak dah 4 bulan menjadi perwakilan tinggal 5 bulan lagi sebelum masanya tamat.. ak akan cuber sedaya upaya ak untuk kutip setiap pengalaman yang ada sewaktu menjadi pewakilan pelajar ini . kerana bagiku inilah peluang yang pasti tidak akan berulang kembali..

kepada sahabatx2 satu organisasi dengan ak ..ak mahu minta ampun dan maep jika sepanjang 4 bulan kita bersama pernah diri ini menguris hati kamu semua... bak kata orang tuax2 "tak kenal maka tak cinta"..dan kepada rakan sekelas ku .. kemaafan dipinta jika perangai ak mula berubah dan menyakitkan hati kalian ..ak pinta kalian paham ak tugs ku.. bukan ku mahu begitu.. jadi maeplah jika ada tersilap kata..

0 comments: