BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Bermulanya kenangan dalam kehidupan ak

Thursday, February 17, 2011

Assalamualaikum,semoga hari nie lebih bek dari semlam..semoga kenangan lama membuat kita menjadi matang dalam meneruskan kehidupan kita sebagai murabbi yg dikasihi ALLAH S.W.T..semoga apa yg dikerja oleh kita akn mendapat ganjaran pahala yang begitu banyak dan berharap apa yg dikerjakan itu adalah dari hati yg ikhlas..YA ALLAH permudahkanlah urusan diriku YA ALLAH ..

Tahun 2011 telah memberi kenangan buat diriku ,walaupun tahun 2011 baru menjangkau bulan yg ke 2 namun peristiwax2 mahupun kenangan x2 lama menjdi diriku begitu bermakna .."berMAKNA" i2 yg kita nak tau .. hehehehehe

naik jer cuti tahun baru cina 2011 , ak dah mula sibuk dengan aktiviti JPP ak .. yela mane taknyer ak di lantik menjadi ajk protkol untuk perhimpunan yg akan datg ,perhimpunan yg besar gak sb ade 3 event yg BESAR ..memg la agak bz namun ok gak .. best memg best cumer penat jerLA ... selama seminggu memerahx2 otak daku bagi menguruskan pelancaran majlis watikah dan minggu maulidur rasul nie

sblum menjelang ari perhimpunan BESAR nie ak telah " terjoin " dalam satu event yg besar gak di PUTRAJAYA .. pda asalnyer dak kelas lain namun heheh..beselah owg "suka " menyibuk ..
event nie mengenai forum yg menceritakan tentang HARAMNYER SAMBUT VALENTINE DAY ..Dlm event besar i2 ,moderator nyer adalah FAHRIN AHMAD yaknie pelakon yg agak femes laa gak .. selain itu ,imam muda yaknie ASYRAF pun jua terlibat .. memg best laa wktu 2 .. tapi yg paling best laa ak dapat bersua muka ngn mereka secara berdepan.. ak " TERPILIH " menjdi penaya soalan utk forum tersbut n memerlukan kolaborasi bersmax2 moderator dan juga penceramah .. nie merupkan kali pertma ak bersua muka dng ARTIS ..agak kelam kabutnyer ..

sewaktu majlis blum start ag ,kami bertiga berbincng mengenai soalan yg hendak di utarakan memg gugup ak mase 2..majlis mula agak lewat sikit ... sewaktu majlis ak tnngu part ak .. sehingga part ak mahu kan bertanya .. ak mara kehadapan .. pergh memg mengeletar kaki ak .. luruh kaki ak nie .. Yela masuk tb KOT ,n mase ini ramai owg tgk perghh ..mase 2 mcmx2 surah ak bace nak tenangkan hati nie ..dupdapdudap jntung ku .. takot ak wt silap ker ..i2 yg ak takot 2.. takpela.. pada mulanyer ak ok jer berada di hadpan ..relax jer berckap menggunakan MIC .. tapi bile nak masuk yg sebtuinyer ak dah gementar satu badan ..jantung yg berdenyut kencang tadi mula menunjukkan peningkatan ..perghh .. berdiri dihadapan secara FORMAL lak memg ak FAIL..tambhx2 pakai MIC stand ..ag laa ..ak telah mengutarakn soalan tentang " APAKAH PERANAN MURABBI DALAM MEMBNDUNG GEJALA VALITINE NIE DARI TERSEBAR "

ak rase time 2 ak agak kelakar n kelakar ..HAHAHA ntah laa tpi clau mahu tgk kelakar ker tak mai laa kita usha hari jumaat nie pada kul 10 malm di tb 1 ..tgk jgn tak tgk ..heee^_^


P/S : Citer akan disambung bile next post ..citer tentng MAJLIS WATIKAH PERLANTIKKAN

0 comments: