BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

pengalaman baru ak di snie ^_^

Monday, January 17, 2011

Alhamdulilah bersyukur ku ke Hadrat ILLAHI kerana memberi ak peluang untuk hidup ag pada hari nie ..YA ALLAH ku bersyukur dengn rezeki yang ENGKAU curahkan kepada ku .. Ak tahu setiap aper yang berlaku pasti ade hikmah nyer ..ak redha dengan apa yang berlaku .. YA ALLAH ,ENGKAU tunjukkanlah ak jalan yang lurus YA ALLAH jalan yang membawa ak mengenal siapakah diriku yg sebnarnya .. YA ALLAH sinarilah hati ku ini dengn nur chaya mu YA ALLAH ..sinarilah hati ku yg kelam gelap gelita ini.. YA ALLAH jika umur ku sudah sampai ker penghujung nyer ENGKAU tempatkanlah ak di dlam syurga MU YA ALLAH...YA ALLAH dosax2 ku ibrat pepasir di pantai .... begitu banyak dosa ku yang telah ak lakukan ..Ku mohon akn dapat di ampunkan ..

perit ranjau kehidupan ak ,ak tempuh ngn segala kekuataan yang di pinjam kan oleh MAHA PENCIPTA kepada ak ..suka, duka ,perit, manis ak hadapi n ak telan semahunyer ..ak berharap setiap apa yang berlaku menjadi pengalaman dan iktibar kepada ku ..dari kecik hingga dewasa ak telan semahu nyer segala perit manis kehidupan dan berbekalkan pengalaman ku yang lalu ..ak berani kan diri ku untuk memliki sesuatu yang sudh lama menjdi kehidupn seharian ku yakni menjadi pemimpin ..tahun 2011 melakar sejarah buat hidp ku kerna terpilih menjadi salah seorg di dlam jawatnkuasa perwakilan pelajar utnuk tahun 2011 .. nie bermula garax2 budak kelas ku yg memaksa ak namun akhirnyer ak sendri yang decide utk join ..

akhir ak menang bertanding namun di tangga kelima shaja ..alhamdulilah bersyukur sesgt ...memiliki jawatan sebesar membuat ak gugup walaupun sbum ini banyak jawatan telah ak pegang sama ada kecik mahupun besar .. namun ak memohon agar ak dapat menjalankan tugas dengan smpurna ..kerana seberat-berat tanggunjawab adalah amanah .. YA ALLAH ak memhon agar di pemudahkan segala urusan ku, tenangkanlah hatiku ketika menjalankan tugas dan eratkanlah ukhwah ku bersama -sama rakan sejawatan ku dan berkatilah perjuangan kami ...AMIN ^_^