BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tibex2 terasa terharu lak ...hukhukhuk ^_^

Thursday, December 16, 2010

assalamualaikum .. ari nie ak rase terharu kerana mempunyai kawan yang mengingati diri ku nie ..hahhaah ..anywhere thanks to akmal poland @ poland sb bagi award kat ak .. thanks laa beb


hahahaha... ckap bagi award tapi ape kes nie kene jawab soalan ..baru nak terharu sikit ^_^

1) Apa yang anda rasa, bila mempunyai ramai follower?

alhamdulilah ag ramai ag bagus ..sb t tak yah ak nak famous kan diri kat tv 3 or astro ker =P

2) Pendapat tentang Award di atas

baru skunk ko( poland ) nak ckap terima kasih kat ak ...hukhukhuk =(

3) apakah yang anda buat untuk mempunyai ramai follower?

hahahaha mempromote kan diri kan tb 3 or tv 1 pun boleh gak
kahaakhahakaha

4) Sila upload gambar award follower kamu

sudahx2 ...harap sesape yang mahu menjengah blog itu ..jengah laa ..ape ak kesah =p

5) Taggedkan award ni kepada 5 orang

allloww poland awt sikit ..member ak ramai doe tambah lak peminatx2 ak ag =p

1) anum
2) ada
3) nik
4) akma
5) aima

k laa sesape yang kene tag 2 silax2 laa menjawab nyer yek ..yang tidak muncul name nyer harap bersabar jagn nagesx2 tau .. heheheh

0 comments: