BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kemungkinan ..^_^"

Sunday, December 19, 2010

Hari nie ak nak stop sekejap tentang planetx2. Mesty tepu kan pale korg ..yela mane taknyer asyik sumbt tntng info-info berkaitan ngn planet ^_^ .. now ak nak stop dulu bagi menghilangkan tepu dikepala anda semua ^_^..

sudah genap sebulan ak memakai " kasut " yang bersimen .. sok laa penentu sma ada ak kene still teruskan ngn pemakaian "kasut " simen ak ataupun tidak ..harapx2 tak pakai laa ..namun melihat pada struktur kaki ku ..rasenyer kene kot ..tapi ak memg berharap agar tidak kene memakai semula kerana perkhawinan kakak ak yang sulong hampir tiba tak lama lagi ..selain itu gak musim " persekolahan " pun dah smpai di permulaan nyer .. i2 laa ak bERharap dan berdoa kpda ALLAH agr perkhabaran dari doktor esok mengembirakan ak ..^_^ berharap sesegt

kerisauan terhadap " kasut" bersimen sudah hampir reda namun dtg lak kerisauan terhadap ibu jari ku akibat kemalangan yang menjadi kenangan hitam buat ku .. kerisauan timbul apabila jahitan di ibu jari mula menimbulkan keraguan pada ku n ibu ku .. melihat pada kesan itu ak terpikir kemungkinan besar ak kene berehat sepenuhnyer tahun depan ..

kemungkinan besar ibu kaki ku jadi bgini kerana keaktifan ak bermain dan juga hampir sebulan ak memakai " kasut " yang bersimen itu ..dan sok akan ak menanyakan dan menimbulkan persoalan di kepala manusia yang bergelar doktor ..

YA ALLAH jika nie adalah perbuatan jahat ku sewaktu diri ku yang jahil ..ak redha dengn ketentuan MU.. dan jika ini yang terbek utk ku ak berserah pada MU YA ALLAH (^_^)

0 comments: