BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fuhhx2 ...berabuk sude ^_^

Sunday, November 21, 2010

assalamualaikum ...
hye smue ...heheheh dah berabuk ak punyer blog ...
ak nie jenis clau update sekali terus semangat nak update ag..
tapi bile dah malas sgt ...tgk laa dah berabukx2 ...clau leh sarang spider pun leh menjelma kat snie ...(mentangx2 layout hutan ) hehehehe...

setiap kali ak nak uptade mesty bayk giler story nak ak lemparkan kat korg tapi apekan daya ak nie just simple person jer ..heheheh ...
bagi ak idup nie umpama seperti semut n the gang ...
melalui fakta yang ak tau la clau tak silap ...
semut mengeluarkan sejenis cecair yang dapat memudahkan kawanx2 die follow ...
sb 2 kita leh tgk semut jalan elok jer ..nie disebabkan cecair yang menjadi panduan mereka
n jika cecair itu ilang semut akan cube try utk cari cecair itu smpai jumpe ...clau jmpe alhamdulilah ...clau tak ntah ler ...hehheh

nie nak ak kait kan ngn idup ak .. ak sebnrnya bukan lah manusia yang kuat
ak kadngx2 lemah ,x berupaya ,berumbang ambing ...ak ibarat semut yang mencari cecair member nye ... disebabkan itu ak perlukan teman untuk membimbing diriku ..

skerang tidak ade lagi org yang akan menegur ku ag ... snior yang rawk kapak sude meningglkan mase mereka sebagai seorng penuntut ke seorang pengajar ...segala tunjuk ajar mereka akan ak ikut ...(yg elok je laa/ yang x elok 2 ushax2 jer ^_^) pemergian mereka amat ak rasekan
tapi apekan daya setiap petemuan pasti ada perpishan ...harix2 terakhir telah ak habis kan bersama abg usrah ku ABG SHAHREELL ... Segala nasihat yang beliau berikan akn ak ikut ...
jika die membaca blog ak nie ..ak mahu die tahu yang ak sayang die ibarat abg ak sendiri walaupun ak tak ade abg n walaupun masa ak ngn die hanyalah sedikit tapi i2 yang terlintas di hatiku .... segala ilmu yang die turun walaupun sedikit jer yang dapat ak pungut tapi ak rehda dan bersyukur ... walaupun ak tau yang ak bukan bek dimata sesiapa pun dan ak bukan kos pengajian agama...

kenangan bersama ABG BOB , ABG UJANG, ABG HAKIM ,ABG ALIF DARUS DAN angx2 senior lain XKAN ak lupekan .. kamu smua meng terbaik .. doa ku agar kamu semua berjaya dngan cemerlang dan harap berjmpa ag....

sem 3 sude sampai ke penghujungnyer..next year dah masuk ijzh ...n ag 4 tahun akn aku mengikuti jejak senior yang keluar sekrg..adakah ak sude bersedia dengan ape yang ade ..??
dikala penghujung sem 3 nie ak n member ak kat maktab dikejutkan dengn incident sahabt ku MOHD NAIM ..alhamdulilah die ok ..sory 2 say tu naim sebab ak tak dapat jenguk ko sb ak kat umah time 2 ... nak jer ak pulang ker maktab bile mndengar berita tentang ko tapi apekan daya ak hanya dapat mendgr dari jauh sahaja ..
ak mahu membalas jasa mu yang menemani ku sewaktu ku excident dulu ... namun apakan daya ku ..maafkan ak naim ... ^_^


bile kelas smua dah abis ..ak pulang kerumah ..n sewaktu pulang terdapat excidnt yang tak dapt ak elakan bersama sahabtku ... inilah knangan pertama bagi ku ..namun takpela bnde nak berlku ..terima jela ...^_^
sabar yek NUR AQILAH n WANI ...bnde nak jdi nak wt mcm ne ag ..hehheh
k laa ak nak stop dulu t padatx2 tak best lak nak menelaah bloq ak nie ...ok laa mahu beredar dulu k assalamualaikum ^_^

0 comments: