BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

adoi +_+

Saturday, November 27, 2010

tanggal 26 haribulan 11 tahun 2o1o ..tanggal di mana daku n kawan merangcang utk bermain futsal...memg dah adat kami cutix2 jer kami akan berkumpul untk wt paper aktiviti yang berfaedah mahupun tak berfaedah ...huhahah...pada mulanyer kami cdg kul 10.15 ..tapi wak2 itu pakai bola tempat futsal ...pikir punyer pikir lastx2 kul 9 n kami kene pakai bola sendri ..tak per laa selamat laa pakcik ak ade bola ..thank 2 pak su sb membenrkan kami mengunakan bola paksu ..

tapi seblum aktiviti futsal 2 bermula..bayk rintangan yang melanda ...perghh ak laa yang paling sakit sekali sb ak yag menjadi pengurus mse 2..hahahaha
bayk giler bende berlaku ..dah laa minggu nie minggu kesedihan ak tambah nie lagi ..
actly ibu tak bagi ak main futsal takt jadi pape sblum akak ak kawen 25 .12.2010 nie ...

i2 citer lain ... smpai kat tempay futsal ak lak kene maki hamun lak..mentang ak nie jenis yng bukan pemarah ..sabr jela ... kami start kul 9.25 .. pergh 25minit berlalu ... lama gak 2..takpe laa janji dapat main... pemain yang main time tu just dalam 12 org laa...
alhamdulilah ade gak nak main ...hehheheh^_^


main punyer main ...satu seketika time mahu menyepak bola kaki ak terkehel ...
pergh sakit siot .. mahu menagis ak ..ak igt time 2 ak igt kaki ak dah patah dah ..hahahahhaha..nath laa dulu pun time acident pun ak igt kaki ak dah patah ...alhamdulilah laah tak patah pun just lembam laa gak ... n selamat laa time 2 kaki ak sakit clau tak member ak dah lama ak sembelih wt korban ...mene taknyer ade ker patut diorg gelk time ak sakit .. selamat laa korg ...

ak dok tepi gelangang ..dengan menahan kesakitan kaki ak ... haaaa memg time tu ak just pikir sakit jer ...pas 10 minit berlalu ..diorg habis main..n diorg lepakx2 n bing mahu g maner .. last g laa sudut nor ...hahahaha kali ini memg la lawak laasb mane tak nyer ..ak hampir pengsan time nie ... hahahah ..depan kereta wan ak menyandarkan diri supaya badan ak tak jatuh ...n ak kuat kan diri ku supaya dapat kebelakang kereta namun ak sudeh tak bermaya n terus rebah ke tanah ..ntah dari tak bermaya diriku tibe mendapat tenaga untuk bangun semula n terus berpaut pada rakan ku n terus masuk kereta ...

pastu kiteorg g kedai makan ..bagi memberi tenaga utk ku .. smpai sner ak terus minum air ..n tempah roti telor 1 ...kat situ ak n member ak wt mcm kedai 2 bapak n atuk kami punyer ..hahahah..lawakx2 ..bayk kisah lama terukit kembali ...smpai polis x2 kat belakg kami tgk mcm tak puas aty kat kami ...kami ngn muka selamba nyer wt bodo jela ..bukan kami wt salah pun ..hahahahah..abis makn kami balik ..smpai umah ..kaki ak kene rendam ngn air sejuk... n time 2 la ibu ku mengambil peluang memberi lect padaku ...

last alhamdulilah lah kaki ak just terkehel sahaja .. tapi teruk laa gak ..besar pulak lembam 2 ..malam 2 ak de bagitau si "dia" pasal kaki ku .. sebelum ak tidur ak urut kaki ku ..n terus lelap mata ku ^_^

0 comments: