BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

rehlah di ipis ....

Saturday, October 23, 2010

Hari yang indah di sulami dengan kepenatan kerana pada sebelah malamnyer penat beriadah bermain badminton dengan roomate baruku ustaz apiz. hampir 6 round ak beraksi ... penat la siot nak ak habaq mai.. dah lama tak beraksi ....sakit tulang-tulang ak ... namun kepuasan bermain badminton memg boleh dikatakan terbaik...

pas main badminton,sampai bilik menyibukkan diri bermain dota. nie kali ke bape tah ak main ...namun boleh lah gak ak kira pakai jari tangan n kaki ak... hahahahah mainx2 dapat team ngn POLAND namun hampa kecundang.. takpe laa barux2 main... n then layan manga stream ...
n then tido...

sokx2 pagi terdengar kebisingan ...bising seb nak out g mandy dekatx2 areax2 nie ...first malas rase nyer nak p sb penat bermain tapi g la gak sb bukan selalu dapat peluang mcm nie ... siapx2lah ... pagix2 ak kene wt muka seposen depan HAFIZ KERING ...memujuk ikut kami ... Perghh lama gak nak pujuk die nie ...last die follow gak ...

kami bersiapx2 n follow dak KOS agama ... sb penganjur atur cara nie total dak agama.. tapi diorg tak kesah sb 2 kami hati kering kami p gak ...ramai gak follow namun AK n HAFIZ KERING jer yang bukan KOS AGAMA ..takpe laa ..mcm ak ckap tadi bukan selalu dapt peluang nie...

igtx2 jauh upenyer dekat jer ... tak tau lak ak ak kat snie ade kolam mcm 2.. pergh best siot ...
sampai kat sner terkjut AK sb ABGX2 SENIOR SEM 8 ade gak berendam dalam kolam 2 ... takpe la ak jenis tak kesah ..mandy jela ..

ok la ak dah banyak merapu nie ...senang citer tgk la gambar yang ade ....^_^

kolam tempat kami mandy manda

bersama bekas abg usrah ak

kami lah rider mandy manda

pict candid depan kolam

terbaik la pose

0 comments: