BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

auuuwww!!!

Tuesday, October 12, 2010

fuhhh .... arinie ari pening ak ...pagix2 ak dah gelabah mcm beruk dapat hamper...( beruk dapat hamper ??? )...mane tak nyer ....graph kepunyaan shera nabila telah ak" ilang" kan ... pagix2 ag ak dah pegi kelas ...selalunyer kul 7.30 baru ak g tapi arinie perghh ...awal sesgt ...kul 7 mcm 2...actly semalam ak dah check kat beg tapi tak jumpa ..i2 ak bertekad g kelas awal utk cari graph 2 laaa ...lastx2 ak sampai sane ..habuk pun tarak... tapi selamat la shera baik sikit ari nie ...clau tak mati la ak ke maki hamun.....

kelas berpindah dari sp1 ker kelas bm 3.o7...huh alhamdulilah mood puan baik ...kami pagi 2 mendengar persmbhan pwerpoint oleh daK kelas kami ..n then mase 2 gak kami actly tgh gemntar sb pas nie kami kene jadi "pengcara majlis " bergetar lutut nie mennatikan saat tibanye ...

lastx2 masa puan siti dah habis ...terus g ker mase puan zawiyah ...kat kelas kami menanti dengan penuh kesabaran ...lastx2 puan tak masuk sb kesilapan teknikal biro bm ...hahahaah lastx2 puan tepon n marah ...tapi yang dasytnyer ak lak yang kene ..namun smua undercontrol ..hhehehhe

n then mase yang di nantikan ..iaitu wktu lecture kesygng kami ... tuan haji puzi...ketibaaan die dikelas menyebabkan smua terkaku kerana tuan haji puzi sdang teruk disebbakan kemungkinan saraf nyer ..namun sekunk mjdi permainan minda DR dan anak muridnyer ... macm ne penyakit sebegini menjadi...di kelas die hanya berckap tentang ekonomi dan sewaktu dengannyer....
tgh die tgh melecture die ade selitkan cerita die kene penyakit nie ...

tuan haji puzi bagitau yang die kene adalah disbbkan duduk terlampau lama dan mnpngaruhi saraf nyer ..namun i2 smua andaian sematax2 namun apa yang menarik perhatian ak dan apa yang ak ingin highlight kan ialah kecdraan die amali adalah hampir dengan ak ..dari apa yang di crita kan smua nie adalah disebabkan cara hidupnya yang terlalu aktif..terdengar perkataan i2 ak tergamam kerana ak boleh dikatakan seorang yang aktif dan ak berfikir adakah penyakit ak nie gak ada persamaan dengan tuan haji puzi ???? hurmm biaqkan 2 menjadi tanyer...@_@????


0 comments: