BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

FaMLy DaY...

Sunday, June 27, 2010










SEM 3 DAH MENENGOKX2 AK ... Add Image
haaaaa!!!!
tidak !!! byk la keje yang menjelma ag ... namun kali ini memg kene fokus bekx2...
no more playx2 ...(mcm phua chu kang lak )
hahahah...anywhere sblum sem 3 memangil ak sempat la ak n my beloved family
smpat gak bermesrax2 namun x smua member fmly ade mcm adeik laki n permpuan ak
yG terpksa menambahkan ilmu mereka kat skolah ...hahahahha
cian mereka !!!(padan muka pun ..)
hahahahahhahah...
kami kuar bersamax2 .. first kami g nagoya 4 beli kain baju raya taun nie ...
agak pelik taun nie seb .....sebbbb
seb pakai baju warna cokelat ... papela janji cantik mata memandang ...hahhaha
n then beli gak langsir 4 my table ... hahahahah...comei sure tak tipu..
tak tau la zuhair suka tak ... tawakal la gak la ...
n then when up to bowling centre ...actly main nie pun sb ibu tercinta ade tournament bowling 4 pemilihan wakil 4 polis 4 kejohanan di kedah ....
agak kelakar disnie .. coz this the first time kami kuar bersamax2 as famly n this is the first time my mother play bowling ....hahahha...comei gak my mother main bowling ...hahahha
agak kagek la gak tgk ibu main bowling namun coz this the first time ..ok la 2
n then abis main... kakak ak yg sulung paling high ..
n then ayah ak the second ,third me ...
n then kami gerak ke dataran ipoh ..
makan malam ... smpai sane kami lepakx2 ...
n then jengx2 ...hahahha..kami terjumpa !!...hurmm korg rase sape yek !!!
hahah...linda rafar ... hahahh.. with her crew..
ag kelakar bile adik kecik ak ckap "eh artis makan nkat snie...no standard la "
hahahah pas die mention 2 kami gelak la kuat ...sb die ckap perghhh!!! kuat
sure "artis "2 dengar ...hahahah lawakx2
biaq la apex2 jela ..die tak kacau ak ..ak tak kacau die .... n pas abis menelan smua nye
kami balik la ngn hati dan perut yang kenyng ...

kanak-kanak ribena beraksi ......

Friday, June 25, 2010






tepat kul 3.30
bende ini jadi bile semua dah masuk air ...
bile tgk bola mcm tgk citer raja lawak .....mcmx2 hal jadi
namun "geng ak " kiranyer lain dari lain ...
org dtg nak tegk bola namun dieorng lak yang main bola kat laptop ...
papelah jadi dieorg hepi n ak pun hepi...
ag best bile ade member kami yang jarang jumpa
dtg melawat kami di kedai yang kami lepak
kira igt ag die kat kami ...hahahah
sembang punyer sembng ...
smpai boleh katakan kedai makan 2 bapak-bapak,pakcik-pakcikkami yang punyer ...
yela mane tak nyer byk citerx2 nak di kongsi bersamax2
hahahhahaha...memg best siot ..dah la pada awal pagi dan hanya suara kami jer yang berkedengaran ...bayk gelak tawa yang timbul ... anywhere memg best tenuk nyer
hahahahah .....yela mane taknyer org lain khusyuk tgk bola tpi kami riuh ngn perangai sendri
ahhahahahha..
perlawanan bola berakhir dengan perlawanan cameron dan demark 2.1
then tibe2..jeng2..mmbr aq(pdhal aq)..hehe..
plan nk gy chepor..hehe..
chepor 2 pat andy..bez..then dak 2 ckp kt mmbr2 aq..
fyi,time 2 dh koi 6 pg..tehn ktowg dcide gy chepor koi 8..
pe..2 jam jew lg...xtitow ktowank..
canak gak mate..hehe..
then.temetrai sejarah 7 saudara belayar ke chepor..hehe..
koi 8 sdh,gerak time..ktowg mnaiki 'kuda' msing2..
pas sume brg dh ciap ktowg pon gewak..
hehe..tepat koi 9 steng ktowg smpai chepor..
pew,brg yg ktowg bawak..jeng2..
set bbq..
ktowg cri port baek punye..tp syg tarak awek la time 2..
hehe..tp ktowg bwk pengkid..hehe..
bez2..jgn pkir2 bkn lak..haha..
ktowg baek..hehe..
smpai2..pew lg tros trjun..aq nan kwn2..tgh light bara..
well smbg nak wat bbq..
pew lme siot light nk bara..
smate2 tok hotdog..
tp laz2 tgn pengkid gak dpt light bara..haha..
kowg yg pengkid 2 senarnye laki tau..
tp mke cm gadis..hehe
ktowg start la bkr2 hotdog..
pew lyn gler..
tp laz2 ptong stim ujan la plk..
ktowgpon cri la tmpt brteduh..
lepak kt msjid..
hehe..tp ktowg xlpe solat..
hehe..baik x??
ujan pnye la lbt..ktowg msjid smpai t'titow..
untill 4 o'clock..
pas 2 ktowg brngkat la blik..huhu..


cutix2 ku di I CITY SHAH ALAM

Monday, June 21, 2010

waktu terLUANG nie lah utk ku beristrihat dan menenangkan pale yang berserabut...
PARENTS ak amat memahami ak dengan membawa kami sekeluarga pulang ke kg KLANG
sude lema tak berkunjung kg ak ...(walaupun ak dekat jer kat bangi )
hahahahahha..... ntah ler mybe lepas g BtN ak rasE perubhan tentang diriku ...
ntah pape la ...n then sampai kg jer
malam nyer kak COUSIN ak bawk ak n BRO n SIS ker shah alam
die kata tgk lampux2 ... ak nie yng serba berinformasi tau la bendex2 2namun my SIS n BRO terpinga hampir terngaga ...sb tak tautak per la sb dieorg bukan dok selangor pun jadi boleh la di ampun kantakperla teruskan citer kami berduyun bergerak ker shah ALam bersama kereta personan smpai disana ak agak terpegun la gak melihat keindahan lampu x2
cantik siot ..memg lawa la ...tak tipu punyerkereta yang di naiki

















waaahhhh BTN sude habis ....

Thursday, June 10, 2010

assalamualaikum ....
actually bukan nya apa ...just nak kongsi la sikitx2 tentang ape yang di kongsi ...wawawawa
namun nie bukan la kejadian yang menakutkan cume kegirangan yang dirasai sahaja ....^_^
namun walaupun kaki nie dah pulih sepnuhnyer namun ak tak mampu utk
menaip just mampu utk show the picture la korg ...
kenangan bersama dak kelas ppismp2.13
gambar kelas 2.13

"kmk"orintasi

bersama refri terbek
pak aziz



dalam hati ade taman
pak lah


boikot israel !!!!!!!!!!!!!....damm shit !!!

Wednesday, June 2, 2010






Ya ALLAH !!!sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin,Maka kami bermohon kepada Mu YA ALLAH ....turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada orang-orang islam di LIBANON/PALESTIN hancurkanlah rejim ZIONIS.....AMIINNN...!!!!