BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

peristiwa bersejarah ...

Monday, January 25, 2010

hari yg bersejarah buat ku .. ari nie ari isnin ... ari isnin ari nie jadi ari nie memg ari isnin ... namun bukan sb ari nie ari isnin yg ak nak citer kan tapi perkara yg ari nie terjadi ...

starting kul pagi tdi ...aku langsung tak leh lelap kan mata nak asyik ak terjaga je dari tido ak ... dari kul 1 sampai kul 5 ak terjaga je ...n then ak di kejut kan dgn seekor haiwan iaitu belalang di kaki katil tempat ak berdengkur ... dah la tak leh tido kene gangu la ag .. ak try la halau tapi degil giler .. till roomate ak terjaga dari tido nye n halau tapi belalng i2 masuk bawah katil .. bende 2 dah masuk bawah katil terpaksa la ak tunda jap operasi menghalau ..n then ak mandy .. mase nie demam ak dah kebah la skit .. n then ak siapx2 smua n mase ak tgh siap x2 belalng 2 kuar n terus ape agterus halau la sampai mane tah belalng i2 tercampak ... n then ak siap x2 nak g assembly..mase ak btolak 2 boleh dalam kul 7.15 ak igt semapt la sampai namun mase bak trun tanga je badan ak dah rase lain mcm tibex2 berat je .. ak kuat la badan nie sampai ke bawah n alhamdulilah ade gak member ak kat bawh n mase 2 gak la ak minyak bantuan die papah ak ... ak actly igt dah ok skit igt boleh jalan la tapi ntah tibe x2 trun tangga pun ak tak leh ..tapi ak pkir sakit skit je 2 .. mase kiteorg nak g otw g assembly ak ade gak nampak encik mad zin kat depan umah die just only pakai baju pagoda je ..mase 2 ak igt ak sempat ag g assembly tapi hakhakah ...

malang berbau wlaupun pagi tadi ak pakai perfume wangi hehhehe.. sampaix2 encik roslan dah terjegat kat depan 2 n siap menjerit ag 2 hakahhkak .. dalam hati alamak lambat 2 minit je ...hehehehe ak n member ak kene diri kat depan .. actly bukan ak n member ak around 90% peljar lelaki kene diri kat depan hakahkahk selamat ak ... mase tgh assembly i2 ak rase lain mcm sesgt .. time doa tibe ak rase mcm nak pitam ..mulax2 just nak muntah je n then ak mintak izin kawan ak nak mintak tlg papah tapi tibex2 ak rase lain mcm sgt ak pun tak tau nape .. ak terase mcm nak jatuh .. cepatx2 la ak buka jaket ak n beg ak n terus dukx2 kat belakng ...mase i2 ak bukan tie n butng lengn baju ak ... n selamt la seblum nie ak penah rase mcm nie gak jadi ak leh gak la kawl keadaan ... time ak dok 2 ak cepat mintak air .. selamat la ade kawan ak yang sagt bek HATI bagi ak air botol die ..dapat je air botol die ak basuh muka ak n tengkuk n minum skit ... reda skit pening ak 2 n pas lak en mad zin datg n tanye ok tak ????? ak jawb nak pitam en .... pastu tibe je die dtg kat ak n terus urut kepala ak .. hahahhah panadai gak EN MAD ZIN urut ak .. elok la skit ... n pas tu die g berucap jap n after berucap die dtg ag kat ak n urut tangan ak la .. hakahahhkaah... nie yg wt ak kelakar nie .. first tangan kanan die urut perghh.. sedap la tapi masuk tgn kiri perghhh meraung kat situ ak .. sakit giler la die tekan urat ak ... siap cakap memg sakit kat situ kalau ade rase peningx2 ...


pendek kan citer .. ak g la klinik ngn naim .. member kelas ak ..first plan nak g hospital serdang lastx2 sesat kat serdang ... n patah balik ikot jalan g ke putrajaya last nampak gak hospital 2 ... n packing la dalam i2 first igt nak g klinik pesakit luar ..cari la sekitar hospital 2 .. last tanye mak gurad yg ade kat situ die cakap kat luar bukan dalm .. dalam keadaan ak yg separuh nywa nie ak rela jela ..sampai tmpat kiteorg nak g .. lastx2 kakak yg agak comei i2 tapi kurus i2 cakap yg pesakit luar kene tnggu 2 -3 jam last ak n naim pakat g klinik bangi kat seksyen 1 .. kiteorg g la sane .. n smpai sne kiteorg g kuanter daftar n tngu la no di panggil .. ak n naim dalam golongn yg agak terakhir..wlaupun kteorg dtg agak awl .. last kteorg check la .. ak masuk dulu baru naim .. mase check 2 DR i2 just tanye ape ak sakit n turus ckap ak kene amik darh .. wah terkejut beruk ak kat situ ... dalam hati ak terus pkir .. sure la ak kene H1N1 nie ..hehhehe.. mase amik darah i2 perghh nak meraung pun ade mane tak nye DR 2 cucuk kat tempat ak kene urut tadi pergghhhh ngetap bibir ak buatnye .. last g makmal n then jumpa DR yg tanye mcm x2 kat ak tadi .. n mse i2 ak nak tergelak pun sb DR 2 kata ak kene syak denggi .. perghh ak pun ag confuis la tapi takpe ..wt muka mahco skit ... hahhaha tapi aclty penyakit memg bahaya pun ..hehehehh.. naim ??? nak tau kisah die tanye la die sndiri ..heheheh.. n kami balik la ke maktab ngn perasaan yg pelik ...hheheheh ok nak out dah ..hehehhe nie la kisah ak utk ari isnin nie ... heheheh...assalamualaikum

0 comments: