BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

cutix2 malaysia ...heheheheh

Wednesday, January 13, 2010

nie kisah sudah lama tapi tak pela ape boleh wt bukan selalu dapat on9 ...hakhaka...
nie kisah wk2 ak cuti akhir sem ...kisah nye bermula ...


start kul 6 ak terjaga dari tido n then menpersiapkan diriku yg hina nie utk menghadap ALLAH tuhan pencipta alam ... n after finish ... ak terus bersiap kan diri utk menyihatkan tubuh badan yg agak " gempal nie " ...actly ak bukan nak citer ape pun just citer aktivity ak mase cuti je mase cuti ak wt manyak bende ... dari start cuti ak dah planing dah mcm bende ... start je bulan 12 ..ak n ex assitant ak or specific ag mantan penolong kiteorg kuar n membuat or melaksanakan bende yg kiteorg dah planing iaitu ushax2 wayang hakahakhak ... kiteorg telah membuat satu perkara bagi ku yg amat tak penah ak lakukn ialah maraton wayng ...bunyi nye agak pelik tapi best ...mantan ak selalu ckap kat ak " arip cuti nie kite wat maraton wyang nak ???" hahakahk pada ketika i2 ak terngaga ape 2 maraton wayng ...boleh lak mantan ak gelak ...nak je time 2 ak sedut lemak die .... die citer la apew 2 maraton wayng .... {perbualan nie terjadi sebelum cuti }..hehehheheh mase ak n die dah planing nak tgk twilight ...ak first time tgk citer nie dah berasa teramatx2 bosan ...ntah la ak pun pelik nape la org suka sgt tgk ... mantan ak nie jenis sekepala ngn ak jadi die pun bosan gak tgk ...lastx2 kiteorg dgn muka tak puas hati nye terus jela tgk sampai habis .... tapi nasib bek la ade beli citer yg lain ..terus lepas habis citer twilight ak terus solat n smbung marton wayg ... citer 2012 ..citer agak gempak tapi melalut ..hakhakahakah

dah habs usha x2 kami terpaksa balik sb mantan ak ade hal skit ..takpe la ak paham ...selang 2 minggu member kg ak ajak ak kuar ... actly kiteorg dah lama planing tpi time 2 duit tak ade terpksa la tngguh ..n now duit dah melimpah jadi kiteorg planing nak main go cart .. best siot main go cart ..heheheh sape dak ipoh nak main go cart meh la tpn ak ak akan bawk punye la ..hakjahakahka... after main go cart ak n member g jusco ..mulanye nak usha wayng ag sb member ak dapt tiket free utk 6 org jadi smpaix2 kat sana ..hampeh ..habuk pun tarak ... tiket silap tarikh ...dah luput ...
takpela ...jadi satu hari 2 kiteorg habis kan masa yg lama gak ..ushax2 baju second hand ..n macmx2 ag ... n hari yg ak kuar 2 malam nye ak ade kenduri .... gelabah la ak bile jam dah kul 6 janji kul 3 tapi kul 6 baru balik ..

lepas smuax2 2 habis seminggu lepas 2 ak ade kenduri ..tlg opah ak sb pakcik ak kwain ..heheheh agak letih gak la mase 2 sb ak sorg je keje yg lain ntah la ..tapi takpela ak leh kruskan lemak yg ade nie ..heheheh


actly sepnjang cuti nie ak pagix2 g jog kat gunng keldang near my house .. fuuhhh..best siot naik gunng 2 ... firt naik nagn kawn ...kiteorg dapt naik sampai puncak ...first nie la dapt naik gunng 2 ... sblumsx2 just usha dari bawh je ... n aftern naik 2 ..ak smakin seronok coz nie sahaja usaha yg dapt ak lakukan utk menguruskan badan gempal nie ... heheheh lebih kurng 8 kali ak naik smpai puncak ..heheheheh..best giler ... time 2 ak rase badan ak mcm dah "kurus " hakahakahak ...

hehehehhe ok la nie sahaja activity ak mase cuti ..actly manyak ag aktivit tpi nie je sempat di tulis ..tak pela pape hal 2010 dah menjelma ..2009 dah g ak pun dah masuk 19 .. jadi nampak nye ak dah nak masuk usia tua ..hakahakhakh ... tak sangka ak ...hakahakahakahaklahak... k selamt tinggal 2009 n welcome 2010

0 comments: