BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

salam satu malaysia

Wednesday, October 21, 2009

bulan nie bulan penat bagi aku .. byk keje yng aku kene wat .. tak kira la bende peribadi ataupun bende yang bukan peribadi .. byk giler bende yg pelikx2 ak lakukn .. yang tak penah ak wt pun ade ... salah satu nye mase hari kemerdekaan .. memg nie first time ak wt bende alah nie .. wlaupun bende nie first time bg ak tp ak dah bosan dah ..hahahha pelikx2 tapi kenyataan yang memg kenyataan yang memg kenyataan yang kenyataan yang tidak boleh( pening x2) ... huhuhuhuh
2 hari 3 malam ak kene balik awl .. tak sempat nak bermanja nagn fmily ak ..dah di suruh balik awl igt wt bende yng faedah tapi hurmmm

"sengsara" ... lagu nasyid maktab ak .. sesuai ngn hidup ngn ak skunk hahahhaha

" sengsara " ...

--------------------------------------------------
igt jadi pemimpin nie ok la tapi kat snie '
ak tak tau la .. aku mcm dah lupe sape ak sebenarnye
ak tak tau sape la ak skunk nie
belajar mcm tak belajar ....
asyik amin laptop je
hahahhahahahahahahhahahahahahha

ak nie pun tak tau la ..

rase nak out je dari snie n masuk matrik balik
ak igt dok snie relax tp ... hurmmm
ntah la ... but anywhere matrik is the best ...
faiz n acap .. my bestfrend kat matrik
rindu kat mereka ...
mane taknye .. steiap mase lepak ngan mereka .. pagi ,petang ,siang malam ... hahhaha
best giler .. bebudk kelas ak mase kat matrik pun ..member paling sekepala .. hahah
g manex2 asyik sma .. best giler .. tapi kat maktab nie ..ntah la ...
byk bende yang ak terpaksa wt suka x2 walaupun ak benci giler tapi nak wt mcm ne 5 tahun ak dok snie ...
memg talam dua muka la ak kat snie ...
luar ok ... tpi dalam sapelah tau ...

byk perkara yng merungsing kan ak ..tpi terpaksa la wt muka yng relax .. hhahahhah

anywhere conclusion 4 all this is ... i hate to be inside this nightmare of my life ..there is to be in maktab perguruan nie

1 comments:

Schascha Young said...

mrapu je bnyk..hahaha...
dh tue, tjuk blogpost xde kaitan ngn blog post tue haaa..kah3...
jgn marahhhhh....mngamuk boleh laa kot...XD