BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

rayax2 ....assigment x2 ....

Monday, September 21, 2009

yeye raya dah dtg.... huhhuhh raya dah ari yag ke 3 .. sebulan baru je berpose .. arap x2 pose ak diterima la .. raya taun nie agak best la gak sb ak dapat berjumpa ngn "si dia" nie first time kami face to face each other ...hehehe kelut juga mase aku jumpa die ..tapi ak try la cover line ... heheheh
first jumpe die heheheh memg kelakar .. die boleh pulak tersilap org ..huhhu tak pela first time la katakan ..heheheheh raya kat kg ibu memg best sb pakcikx2 ak semua ada.. agpun ak pun pelik ..semerta-merta je ak terer main pingpong clau sblum nie payah gak ak main ... tapi hahahahahahh

hari nie ak balik kg klang ,belah ayah ak .. segan gak balik sne tapi nak wat mcm ne .. terpaksa la
heheheh ak dah plan nak jumpa "si dia " ag tapi ntah la dapat tak sb die kuar ari rabu tapi ak mase 2 ak kat Kg .. hahahahha

rayax2 memg raya tapi assigment satu ape pun ak tak wat ag ...heheheheh memg pecah pale otak ak nak wat smue

member kelas ak senng je ckap postpone .. tapi tak pikir agak payah buat assigment kat kg... hahahah

ok la nak bersiap nie k chow ...
assalamualaikum ...

0 comments: